Betalen

Prijzen

Alle prijzen van Almea’s Speelgoed zijn inclusief BTW. In de winkelmand worden de verzendkosten er automatisch voor u bij berekend. Zo heeft u een duidelijk overzicht van de kosten van het product, de verzendkosten en de totaal prijs.


Betaalmethodes

Bij Almea’s Speelgoed heeft u keuze uit verschillende betaalmethodes.        


Paypal

U kunt uw Paypal of creditcard gegevens via de beveiligde SSL procedure van Paypal veilig invoeren en zij zorgen voor een correcte afhandeling. Nadat u voor een Paypal betaling heeft gekozen wordt u naar de Paypal site geleid tijdens het bevestigen van uw bestelling.

Met PayPal heeft u drie mogelijkheden om veilig en eenvoudig directe betalingen te versturen:
- U kunt een PayPal-betaling versturen met uw creditcard
- U kunt een betaling direct verzenden vanaf uw PayPal-saldo.
- Mocht u nog geen PayPal-saldo hebben, dan kunt u deze ter plekke aanmaken.


iDEAL met Mollie

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.


Visa, Maestro, MasterCard

U kunt bij ons betalen met uw creditcard. Hoe wordt dan na bevestiging van uw bestelling naar een beveiligde pagina geleid om betaling af te ronden via uw creditcard. Dit wordt afgehandeld voor Multisafepay.


Bankoverschrijving

Betaal wanneer het u uitkomt via een bankoverschrijving. Zodra wij de betaling hebben ontvangen zullen we uw bestelling verder afhandelen. Let wel op dat een bankoverschrijving ongeveer 3 tot 6 werkdagen duurt voordat het bij onze rekening is bijgeschreven.

Almea’s Speelgoed te Baarn
IBAN: NL02 KNAB 0500 9300 82


Het totaalbedrag van de bestelling dient binnen 7 dagen betaald te zijn door de klant. Betaling geschiedt in euro op de door Almea’s Speelgoed aangegeven bankrekening. Wanneer betaling niet binnen deze termijn en/of op de voorgeschreven manier heeft plaatsgevonden, behoudt Almea’s Speelgoed zich het recht voor om de bestelling te annuleren.